Kumppanisopimus

Keskitä voimavarasi omaan toimintaan, jätä rutiinit meidän hoidettavaksi.

 

Tarjoamme asiakkaillemme kätevän ja kustannustehokkaan toimistotarvikkeiden ja varusteiden hyllytyspalvelun. Palvelussa yhdessä asiakkaan kanssa tehdyn kartoituksen jälkeen ylläpidämme sovittuja tuotteita aina saatavilla asiakkaan omassa varastossa tai tarvikekaapissa. Huolehdimme tarvikevarastoston ja täydennämme puuttuvat tuotteet asiakkaan puolesta säännöllisin välein.

Rutiinit

 

Toiminnan käynnistyttyä luomme seurantaohjelman, jolla optimoidaan toimistotarvikkeiden käyttöaste ja nimetyn yhteyshenkilön avulla luomme säästöä tilaus- ja toimituskustannuksissa. Hoidamme rutiinit ja vapautamme asiakkaan oman henkilöstön tuottavaan työhön. Asiakas säästää aikaa, vaivaa ja rahaa!

 

Mitä maksaa?

 

Kumppani-sopimus tähtää asiakkaan logistisen toimitusketjun rationalisoimiseen ja hankinnan kokonaiskustannusten optimoimiseen. Asiakkaamme saavat sovitun käytännön ja ohjauksen mukaisesti sovitut tuotteet oikeille varastopaikoille ilman tilaamista tai invetointia. Kumppaniasiakas ei maksa erikseen varaston vakiotäydennyksestä työlle ja  kuljetukselle lisäkuluja. Teemme kaiken tämän ilmaiseksi.