Monitoimilaitteet

Skannaa – tulosta – kopioi – arkistoi – lähetä

Toshiba monitoimilaitteet vastaa käyttäjiensä tarpeisiin ja mukautuu käyttäjien muuttuviin tarpeisiin. Laitteet edustavat viimeisintä teknologiaa ollen aina valmiina verkossa. Toshiba on merkki laadusta, teknisestä edelläkävijyydestä ja helppokäyttöisyydestä.

 

Ympäristöystävällinen Toshiban monitoimilaitteet ovat suunniteltu ja toteutettu tarkat ympäristökriteerit huomioiden. Kaikille Toshiba A4/A4 monitoimilaitteille on myönnetty pohjoismainen Joutsen ympäritösertifikaatti. Yhdessä Toshiban kanssa autamme säästämään yrityksen kustannuksia, vähentämään turhia tulosteita ja koipioita ympäristö huomioiden.

Tulostuspalvelu

 

Oletteko seuranneet kuinka paljon yrityksessänne tulostetaan ja kopioidaan? Tiedätkö kuinka paljon olisi mahdollista säästää hallitun tulostuspalvelun avulla? Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

Ylläpitopalvelut

 

Toshiban monitoimilaitteen myötä saatte käyttöönne Toshiban nopean ja kustannustehokkaan ylläpitopalvelut ja organisaation. Verkkoliitännän avulla tehtävä vikadiagnoosi ennakoi värien täydennykset, määräaikaishuolto ja laitteen toimivuuden monitorointi vähetää käyttökeskeytyksiä yriyksessänne.

 

Toshiba on enemmän kuin monitoimilaite, Toshiba on kumppanuussuhde kanssanne!

OTA YHTEYTTÄ