Talka Verkkokauppa

Kaikki toimistototarvikkeet yhdestä osoitteesta

 

Asiakkaanamme voit hyödyntää tehokasta ja kattavaa toimistotarvikkeiden verkkokauppaamme. Saat etua keskittämllä hankintanne yhteen kanavaan ja toimitukset sujuvat helposti suoraan toimistollenne.

Huom! Etätöiden lisäännyttyä voimme nyt myös toimittaa tilauksenne suoraan työntekijän kotiosoitteeseen!

 

 


Miten verkkokauppamme toimii

 

1. Liity verkkokauppa-asiakkaaksemme täyttämällä oheinen lomake

Käsittelemme hakemuksenne ja toimitamme teille käyttäjätunnukset järjestelmän. Voit tutustua tilaus- ja toimitusehtoihin tästä linkistä.

 

2. Tilaaminen ja toimitukset

Selaa ja valitse tuotteet ja ja tee tilaus. Tilatut tuotteet toimitetaan parissa päivässä perille, tai on noudettavissa myymälästämme niin halutessasi. Tekemäsi ostoslista ja muistiin ja voit helposti tehdä uusintatilauksen edellisten tilausten perusteella.

Kaupan sivuille pääset tästä linkistä tai sivun ylälaidan painikkeesta.

 

3. Laskutus ja maksaminen

Sopimusasiakkaanamme et tarvitse luottokorttia tai pankkisiirtoa tilatessasi. Laskutamme tekemäsi tilauksen asiakassopimuksemme mukaisesti.

Kirjaudu verkkokauppaan

Oletko jo verkkokauppa-asiakas? Siirry tästä linkistä ostoksille.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit liittyä asiakkaaksi täyttämällä alla olevan hakemuksen. Lisätietoja saat myös asiakaspalvelustamme.

 

 


 

Liity asiakkaaksemme nyt

 

Täytä alla oleva lomake ja lähetä se. Asiakaspalvelumme toimittaa sinulle käyttäjätunnuksen verkkokauppaamme. Tutustu asiakassopimukseen ja tilaus- ja toimitusehtoihimme tästä linkistä.

    Yrityksen tiedot

    Yhteyshenkilö

    Laskutusosoite

    Toimitusosoite (jos erillinen)